Dagens Sanning  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-07  |  Tid: 15:32:35

01 – Om mig


Här kommer första.
Om mig.

Jag heter Alexandra Maria Karlsson. Är 22 år och fyller år den 21 mars.
Jag är född och uppvuxen i Karlskoga, som ligger ca 4,5 mil från Örebro och ca 7 mil från Karlstad, en liten mysig stad mitt emellan liksom. Mina två första år bodde jag i ett område här i Karlskoga som hette Baggängen. Sen flyttade vi till Bråten, och där bodde jag tills jag va 20, flyttade till min första lägenhet i april 08. I området Sandviken. Bodde där tills sista juni nu i år och flyttade till denna jag bor i nu, en tvåa i Ekeby.

 

Jag har fyra katter som jag älskar. Skruttan, som jag och Angelique hämtade på söndagen efter att jag flyttat in i första lägenheten. sen har jag en Sigge, en Sixten. Och en liten Lottie. Hon är dotter till Skruttan och Sixten.

Jag har gått i skola i Karlskoga tills gymnasiet då gck jag barn och Fritid i Degerfors i 3 år. Social och pedagogisk inriktning. Bästa valet jag gjort tror jag.
efter skolan har jag jobbat med väääldigt många olika saker. på 3 år har jag haft 15 olika jobb. Vissa längre andra kortare. Vissa icke värda att nämna.
Och just för tillfället så går jag mellan två jobb, ett som barnskötare och som personlig assistent. Måste ta reda på vad jag vill och vad jag trivs med.

Lagomt till studenten så klippte jag av mig det långa håret, klippte lugg och färgade håret svart och rött. Det är något som jag ångrade efteråt. Pappa betalade hela kalaset, ca 700 kr istället för att jag gick på balen. 
Jag har även färgat håret blondt, å då menar jag blondt. Platina. Det skulle inte bli så, verkligen inte. Men hon som färgade håret va inte speciellt duktig. 
 



Har läst 2 terminer på Komvux i Karlskoga, till undersköterska. Har två terminer kvar faktiskt. För kurserna är upplagda på det viset, hade jag läst denna termin med så hade jag varit fördig undersköterska nu till jul. Men ibland så är man inte så klok. Men har sökt kurser till vår terminen igen, och hoppas kunna plugga och jobba samtidigt. Så man får lite bättre inkomst. För från Csn så blir man inte rik inte.

Vem är jag annars då? jo, en väldigt lugn, glad, trevlig och social person som älskar att umgås med mina vänner. Men skall även erkänna att jag har ett humör som kan vända helt tvärt och bli förbannad. Men oftat är jag glad å trevlig. Jag har ett pendlande intresse för pyssel, pyssel av massa olika slag. Beror på hur jag känner mig oftast. Annars har jag väl inte något sådär stort intresse som jag brinner för.
Har ganska dåligt tålamod med saker och ting. Vill att allt ska ske på studs, en dålig egenskap jag har. Lite som bilden ungefär, försökte se ut som ett kaos typ.



Jag har mist min mamma som jag berättat förut. Men har min pappa kvar i livet, och min biologiska bror. har en styvmamma och två styvbröder. Fast ja brukar säga låtsas mamma å låtsas bröder, låter bättre än styv. Låter så kallt å elakt.
Har hela familjen i Karlskoga.
Och skulle jag få för mig att byta namn, så skulle det bli Melinda, det namnet använde jag mig av när man va mindre och fick börja använda internet. Då när man inte riktigt vågade utge vem man va. Då föddes Melinda.

Det va väl lite om mig, är svårt att skriva om sig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback