Akvarium  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-14  |  Tid: 19:48:59

Nytt akvarium :D

 
 
 
Har köpt "nytt" akvarium. Fy fan säger jag bara, va äckligt det va! Fick ju göra rent det själv eftersom jag prutade ner det till 450 kr. Så det va väl helt klart värt det. Skrubbade en hel del för att få bort alla alger. det luktade dessutom vider av det hela.. Blööörk!
Men men, nu är det gjort!
Och det är inrett och det är fyllt och det är igång med pump och doppvärmare. Wiihoo! Underbart. Nu ska det bara i mer växt3er så det ser lite bättre och tätare ut samt att det ska i mer fisk. Längtar som fasiken till att kunna åka och köpa fisk, det ska jag nog göra i slutet av månaden. Undra om Jocke klarar av att följa med mig och stå å titta på de rätta fiskarna?
 
Jag blir som ett litet barn i en godisaffär när jag kommer in till Thomas Zoologiska och på Grizzly i Marieberg! Kan gå hur länge som helst och bara kika och välja o bestämma mig för vad jag vill ha. Sen pekar man på den man vill ha och får den i sin "godispåse"
Lyrisk till tusen!
 
Men är nöjd med hur akvariet blev efter allt slit.
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaa, såhär ser det ut än så länge. Och det ska bli roligt och sätta ner mer växter, hela baksidan skall fyllas tänkte jag, mot bakgrunden alltså, sen fler på sidorna, kanske någon mer i mitten. Ökar ju trivseln för firrarna och de får en del gömställen.
Undrar hur jag ska lyckas se alla yngel när de föds eftersom de kommer kunna gömma sig ganska väl ;) Men det löser sig allt :D
Nu ska bara malarna i, 6 stycken blir det som skall få simma runt på botten å städa o hålla rent.
 
Fortsättning följer när det hänt lite mer :D
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback