Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-07-25  |  Tid: 22:32:18

Kigurumi.se, djurdräkter på nätet!

 
 
Sitter här i min alldeles egna djurdräkt som jag fått den stora äran att få hem på posten innan webbutiken öppnat :) Och det är i form av en Tiger.
Det är ju ganska stort i Japan med dessa djurdräkter på mässor, tillställningar och i vardagen helt enkelt.
Det kallas så fint för Kigurumi!
Så vilket Kigurumi djur är du?
 
Denna dräkten är väldigt bekväm, slapp är väl inte rätt ord utan snarare baggy modell, den är varm och go! Otroligt härlig att bara mysa ner sig i som jag gör nu framför tvn! Väl utformad som det djur man valt, min dräkt har även en svans, och luvan är själva huvudet på tigern. Knäpps enkelt med knappar på framsidan.
 
 
Såhär ser alltså min ut.
Webbutiken kommer öppnas inom kort och då kan man beställa en rad olika djur (Kattbjörn, Tiger, Katt, Pingvin, Lejon, Räv, Varg, Dinosaurie, Giraff, Apa, Kossa, Hamster, Panda, Kanin, Ekorre, Känguru
Kyckling) det som passar dig bäst. Jag valde mellan Tigern och Katt. Men sen så fick jag se en bild på Tigern och då blev valet mer solklart. Den kommer ju fungera perfekt på kanske maskeradfest och såna roliga saker!
 
Så denna butik på nätet kommer jag absolut kunna rekomendera, och det skulle inte förvåna mig själv om jag beställer en till när och om ekonomin tillåter. Kan ju va kul att variera.
Tänk så skönt det kan vara att bara ta på sig denna efter en dusch, istället för kläder eller morgonrock?!
Underbart!
 
 
Den ser kanske lite rolig ut bakifrån bara för att det är sån baggy stil på den. Men det gör inget för den är så otroligt skön!
Så vem behöver en Ziperall/One Piece när man har denna underbara djurutstyrsel från Kigurumi!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback