Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-10-14  |  Tid: 22:55:19

Helgen seglar förbi..

 
 
Då har ännu en helg seglat förbi och jag har varit jätte dålig på att blogga. Samt att bloggen typ kraschade lite där ett tag för ag glömt bort att betala min domän ;P ajabaja! Inte glömma sånt.
Då stängs allt av och ingen kan läsa bloggen juh.
 
Vi har fått ordning i det stora karet nu (akvariet) det har blivit så bra. Det ska i lite fler rötter samt växter och lite gömställen för fiskarna och malarna. Men det får man ta lite pö om pö, för nu har jag lagt ner eller vi har lagt ner en massa pengar på detta projektet som är awsome! Älskar det verkligen. Det ska gå scalarer i det och så finns ett palettciklid par däri med.
 
Jag slänger upp en bild i ett separat inlägg eftersom jag har alla bilder på telefon o inte å datorn. ^^
Vi ska väl ner mot Göteborgs trakterna till helgen kanske och hämta lite firrar :D Kampfiskarna jag la upp på bild samt ett gäng scalarer :) Myyysigt!
 
Annars har det väl inte hänt så mycket.
Skolan rullar på som vanligt. Ska börja med en examinationsuppgift snart som ska va inne om drygt en vecka :) Får se hur den kompneras ihop.
Blev en ute kväll med brudarna igårlördag, bästa brudarna! Angelique, Emma och Veronica va med :) Behövs inga fler, vi är kompletta. :D Och vi hade grymt kul. Inget som kan beskrivas med ord, man va tvungen att va där.
 
Imorgon ska vi iväg o kika på ett radhus, kika kan man alltid göra, man behöver inte köpa något. Men just bara så man får se lite o ja få känslan av att få ett eget hus/radhus. Helst skulle jag väl vilja ha en fristående villa, men rashus är mysigt det också. Så ja vi får se hur det går och blir.
Ska bli spännande :)
 
Nee, nu ska jag o älsk titta på Fråga Olle reprisen och sen blir det nog sängen. Jag blir hemma från skolan imorrn och han ska iväg till ett jobb, eller ja. Vi får se hur det blir ^^ Återkommer med info ;)
 
Puss hej!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback