Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-11-07  |  Tid: 12:48:32

Praktik

 
 
Ja, nu har jag varit sådär extremt dålig på att uppdatera bloggen igen.. Sorry!!
Men har inte haft något att skriva om direkt, vet liksom inte hur intresserad ni är av akvarium o grejjer ;P Så känns ju lite trist om jag ska skriva om det varje gång jag uppdaterat. Men jaja, i alla fall så har vi hämtat en ställning som rymmer 12 kar med 150 liter i varje. Det ska startas upp så fort som möjligt här..
Håller på att städar akvarium och grejjar o fixar, ställningen måste vi dela då den inte får plats så som vi tänkt oss. OCh vi har ingen vägg heller som är 3 meter att undvara så vi kan ha den hel. Så ja den måste delas. Och då ska en del in i garderoben, så får vi se vart den andra delen tar vägen sen :)
 
Ska ner på auktion i Göteborg den 24e också. Fast vi åker nog ner den 23 redan och sover på något vandrarhem under natten så det inte blir så mastigt att köra hela vägen på en gång.
Får se om man ropar hem några skojiga räkor eller så, kanske någon mal.. Vem vet.. Växter voreju rätt bra också :)
Men ja det återstår att se helt enkelt.
 
Annars så har jag börjat min praktik nu, känns ju bra faktiskt. är på en liten förskola. Inga namn nämda. Sekretess lagen ;)
Men ja det går väl bra tror jag. Och ska va där i 5 veckor. Är det tänkt i alla fall.. :)
Så back to school vecka 50 och göra det sista för den terminen. Sen blire ny termin till våren :D OCh då bara 3 år kvar av utbildningen. Haha, känns ju stabilt att tänka så redan nu. Men ja det går fort, det gör det verkligen.
 
Aja, nu ska jag ta å kika lite GG o chilla.. Så får vi se om det kommer någon mer rolig uppdatering sen :)
 
Puss Hej!

Kommentarer
Postat av: Sebastian
DATUM: 2012-11-07      TID: 21:41:04     BLOGGADRESS:

Jag tycker att du ska skriva om dig och visa mycket bilder,är grymt intresserad av dig som person,och du är en otroligt läcker sexig tjej.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback