Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-02-23  |  Tid: 22:38:34

När man minst anar det

 
 
Haha ja när man tror att det äntligen blivit lugnt så slår det till med ett trevligt mail. ^^ Jag kan bara skratta, klart som fan min sambo vet att jag har skaffat en ny mail för andra mail. Patetiskt. Ja jag vet precis allt som stod i det där mailet. Och vi skrattar bara åt dig. Så ne, inge mer energi åt dig i detta inlägget. Men ja ville mest bara påpeka att min sambo och blivande man vet att jag skaffat en ny mail.
 
 
Ja vad skulle jag skriva.. ? Att det planeras för kampfisk kullar för fullt här hemma. Blir nog till att ställa upp lite akvarium nere i källaren i allrummet vi har där så man är redo sen när firrarna ska ha sina tillväxt kar osv :D Ska bli så kul att komma igång med detta igen.
Vi får se hur det gått med dumbosarna eftersom jag inte sett dem leka men de har varit ihop i över 24 timmar, och han jagar iväg henne från boet även om han flörtar med henne. Så ja, man vet verkligen inte. Återstår att se om det syns några svansar imorrn eftermiddag/kväll. Spännande!
 
Ska sälja av en hel del Tupperware grejer tänkte jag så jag kan få ihop lite pengar till de där akvarierna jag vill ha och behöver. Har ju en del nere i källaren som bara står och tar plats. Bättre de kan komma till användning någon annanstans än här hemma.
För om jag börjar sälja där igen så kommer jag ju köpa in lite nya produkter eftersom det träder en ny katalog i kraft från o med imorgon.
Så vi får väl se hur det går med det. Men alla summor är ju välkomna för att underlätta.
Hittade ju en akvarieställning man kunde köpa via Dogman, men den va ju svin dyr! Å vet inte om det bara är ställningen eller om det är akvarium med, är det bara ställningen så är den helt sanslöst dyr!
Slutar väl med att jag på nåt vis får bygga en egen.
 
Helgen har varit jäkligt lugn, vi va på 40års firande i fredags och sen vidare till Angelique som hade dragit ihop en fest för sin sambo Andreas som ska åka till Japan i mars i hela tre veckor! :D
Igår så käkade vi mat uppe hos pappa och va hundvakt åt svärmors vovve.
Idag har vi käkat mat hos svärmor och kollat när Sverige floppade sig i finalen. Men heey, de fick ju Silver i alla fall ;) Alltid något.
 
Vi får väl se vad veckan bjuder på, skola på tisdag är det vad jag vet. Sen inte så mycket mer planer på att göra nåt, skriva ut ett nytt register utdrag som man kanskicka till jobbet o kunna börja timvicka lite smått. Så ja.. det är väl i princip det.
 
Ha en trevlig kväll!
Puss Hej!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback