Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2014-03-18  |  Tid: 21:42:17

I väntan på paket.......

 
 
Igår så hämtade vi min akvarieställning!! Å så lycklig jag är! En svart butiksställning med snygga svarta ned o uppfällbara luckor, 9 stycken akvarium (kar) med svart aluram! Underbart snygg!!
Det som skall sparas är på den är avtappningen så det blir smidig. Påfyllning kan jag sköta själv :)
Så nöjd!
Detta är min sambo och min brors förtjänst, för det är dem som köpt den till mig! :D I födelsedagspresent!
Ja nu fyller ju inte jag förän på fredag då men eftersom jag är jag så fick jag den redan igår ;)
Pappa hjälpte till å hämta den på Arken Zoo :D
Ska bara montera ihop den på torsdag o ställa upp karen på plats så är det bara att köra igång. Dock så sprack två av de stora på 150 på vägen hit, men det ska nog ordna sig med ett nytt bottenglas så de går att använda igen. ^^
 
Så nu är det bara mina akvarieväxter som väntas, de ska skickas imorgon. Paketet från cyberzoo skickades idag så det böööör komma imorgon. Sen är det tre paket från ebay som väntas också :D Så jag hoppas att allt hinner komma denna vecka för då är det en kalas vecka verkligen!
 
Ja man blir visst hela 26 år på fredag.. Inget märkvärdigt alls. Längtar inte ens om jag ska va ärlig. För att det kommer inte direkt bli nåt kalas, pappa ska komma o dricka lite kaffe. Mer än så blir det inte. Jag har fått min present av min sambo. Min bror och min far som betalade min klippning. Firat å klart.
Blir väl nåt firande helgen den 30/3 med svärmor o svärfar o kanske släkten på sambons sida. Men inget märkvärdigt där heller för vi ska fira sambons pappa i samma veva.
Fan va trist det är att fylla år egentligen.. Jag önskar man va liten igen då man såg fram emot sin födelsedag, man va pirrig kvällen innan man skulle gå o sova för å se vad man skulle få när man vaknade. Och sen kalas å massa paket!
Nu, ne.. inget firande direkt.. Får väl se om mormor hör av sig o att man får present på det hållet, men det borde bli pengar i så fall.. Men det märks. Vi är väl lite på kant med varandra så det är väl inte säkert hon vill fira sitt barnbarn.
 
Aja.. Orka.
Det va allt för mig.
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback