Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2013-09-07  |  Tid: 01:23:31

Lite galla ;P

 
 
Go kväll på er finingar!
Nu har ju inte del tre dykt upp än men den kommer, va så säkra. Jag ska bara orka sätta mig ner och skriva det också. Just för tillfället har jag inte funnit någon ork till att sätta mig och formulera. Men jag lovar det kommer :)
 
Men just nu tänkte jag bara spy ur mig lite galla över några samtal jag haft idag.
Jag snackar ingen skit om någon men det verkar som att en av mina värdinnor för Tupperware har varit här inne på bloggen och snokat.
Jag hoppas du hittade vad du sökte. Jag hoppas du inser vilken skit du sätter mig i när du skvallrar runt till min distrubitör ang min blogg som hon sen går in o läser och jag får höra att det är olämpligt material osv som jag har på bloggen för att representera Tupperware.
Detta är min privata blogg!! Det är en del av mitt liv och jag har alla rättigheter att skriva vad jag vill och lägga ut precis som jag vill då jag inte nämner några namn eller förtalar någon.
Jag fick höra från min ledare idag som du snokat upp också och försökt få tag på men sen gått vidare till våran högre "makt" och sen snackat massa skit till henne om mig.
Att jag har betalningsanmärkningar, SO WHAT?? det påverkar inte mig som säljare för företaget. Det betyder inte att jag tänker blåsa någon? Hallå liksom.
Nej vet du va. Du kommer få ett sms om detta, imorgon. Av detta som jag fått höra idag från min underbara ledare!
Jag har skickat dig dina produkter, jag bad så hemskt mycket om ursäkt över att jag hade glömt din påse hemma. Alla gör vi misstag!
Alla är vi nya inom företagen och får lite hjälp.
Men att du hade mage att säga till min högre ledare att du va rädd att min sambo skulle gå i ditt hem och plocka på sig saker?
Du är väl vuxen!
Det är inte okej att snoka runt efter en person, och förtala en dessutom! För det är precis vad det är egentligen. Förtal att min sambo skulle gå och plocka grejer ur ditt hem?! Vad fanns det möjligtvis som jag ville ha från ditt hem? INGET för jag har ett eget och jag har pengar att handla egna grejer för. Och att peka ut mig att du blev orolig för att du inte skulle få dina produkter då jag har betalningsanmärkning? Men hallå!! Jag betalar väl värdinnornas varor med postförskott, så att allt ändå blir rätt.
Det är inte heller okej att snoka upp min ledares namn... Henne hade jag inte gett dig någon som helst info till.  
 
Ja ne, jag kan nog fortsätta att skriva om detta för jag är arg och jag är besviken på dig som ändå är äldre än mig. Jag skulle aldrig få för mig att gå runt i någons hem och plocka på mig saker? Eller att min sambo skulle göra det heller.
Min sambo har varit med mig på mina visningar som stöd eftersom jag har lite små problem med att träffa okända personer men måste jobba med min sociala fobi och att då komma ut såhär och ha sin sambo med sig ger mig trygghet.
 
Men va så säker, jag kommer skriva dig ett långt och besviket sms för allt jag fått reda på.
Tala om för distributören att du varit inne på min blogg och sen att hon kikar och läser och ser mina bilder.
Mina modellbilder är en del av mig! En del av vad jag tycker om att göra!
Att våga ta bilder, att våga stå för dem, att våga lägga ut dem är liksom stora steg!
Visst, en "stämpel" som kommer följa mig för resten av livet jag vet. Men det är ändå val jag har gjort och jag är stolt över dem. Sen att folk har förutfattade meningar om saker och ting så är världen och svenska folket!
Klanka ner på alla andra än sig själv går bra, men sen när man sitter där i skiten själv då ska det va så jävla synd om en!
 
Ja nej jag ville bara få ur mig lite. Jag är glad att jag har min ledare på min sida som litar på mig osv.
Men visst, hädan efter så kommer jag fråga mina värdinnor om det är okej att min sambo är med.
 
Och jag kommer skaffa en speciell blogg där jag bloggar om Tupperware osv. Erbjudanden, visningar o allt sådant! Så håll dig från min blogg är du snäll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback