Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2013-05-17  |  Tid: 23:50:57

Hemmakväll!

 
Jahapp, då ska man väl försöka sig på ett inlägg till då.
Gick ju så bra när jag började igen.
 
Men orken liksom infinner sig inte till att blogga. Tyvärr. Dagarna knatar på, jag är numer sjukskriven. Får se hur länge det kommer vara så. Men ett tag antar jag.
Sånt är livet.
 
Men nu verkar det ljusna på husfronten iaf :D
Vi har hittat ett hus tittat på det, lagt bud och ska dit på tisdag igen för att kika lite grejer. Så jag hoppas verkligen på detta! Fy fan va gött det skulle vara! Stor altan med utsikt! Säkert 3 meter ner till marken. Inglasad till viss del, den ska glasas in mer så katterna kan gå ut när de vill o lägga sig o mysa.
Vi kan grilla året runt! Sitta ute o mysa sensommarkvällar!
 
Jätte finns kök! Med diskmaskin ;) Två fina rymliga sovrum på botten planet. I källaren finns tvättstuga förråd och ett sovrum till samt garage i anslutning till huset genom tvättstugan. Det sovrummet i källaren kommer jag få som akvarierum. Och det kommer smällas upp ca 30 akvarium som det kommer odlas kampfiskar och räkor i! Har ju tagit hem ca 15 par kampfiskar från Thailand! :P Det ni! Och så kommer det räkor inom kort också!
Jag har gått och blivit kär i akvarievärlden! Med inriktning på kampfisk o räkor.
 
Fin trädgård är det också inte för stor och inte för liten. Vardagsrummet är ljust och öppet med braskamin!! Så mysigt! Gud va jag är kär i detta huset! Hoppas verkligen att vi får det. Vore så gött att äntligen få flytta ihop på riktigt med min man och våra djur.
 
Barn planeras väl också lite löst sådär, att blir det så blir det :D För vi vill båda ha barn. Och vi har väl även språkat lite om giftermål ;) Så underbart!
Så det finns ingen idiot i hela världen som kommer få förstöra för oss.
 
Livet är underbart! Förutom min depression då och bristen på att älska livet.
Men det kommer nog. I sinom tid, kuratorskontakt och sjukskrivning ska väl kunna få mig på bättre banor. Samt mina tabletter då.
I helgen som kommer ska vi vara husvakt igen. Och Skrållan vakt :)
Nu på söndag åker vi till Västerås en sväng :D Så jag sysselsätter mig ju iaf.
 
Och vad hade du tänkt dig att jag skulle ha för design då L?
 
 
 
Älskar mina sjukt snygga stövlar!! Hade tråkigt en natt när älskling jobbade så då åkte stövlarna fram :D Har inte använt dom ute ännu för jag är rädd att de ska gå sönder. Men ja, jag älskar dem verkligen! :P
 
 
Och såhär snygg va man när man skulle åka till Polisen och fixa pass, så nu får man följa med till London den 14-17 juni! Ska bli så jävla kul! Bättre 25 års present hade man inte kunnat få av svärmor, svärfar o Jocke å övrig släkt på den sidan. Vi ska sova på Prince William hotel, besöka Big Ben, förhoppningsvis åka det stora pariserhjulet ;) Gå på musikal som jag fått välja. Shoppa på Harrods! Å bara uppleva London! Längtar verkligen!
 
 
Våran älskade lilla Taco :) Som har varit hos oss sen den 17 mars :) Kommer från Rumänien och adopterad från Hundhjälpen. Världens underbaraste lilla vovve! Skänker så mycket lycka varje dag. Busar o härjar som att han hade varit hos oss sen födseln :)
 
 
Innan året är slut så ska jag ha tatuerat in en kampfisk någonstans på kroppen. Älskar kampfiskar! Hanarna är så sjukt vackra och finns i alla möjliga färger! Så ja, det är givet att en sådan här skall pryda min kropp!
 
Ja, nu har jag uppdaterat er lite igen :)
Puss hej!

Kommentarer
Postat av: L
DATUM: 2013-05-28      TID: 23:31:53     BLOGGADRESS:

Köper mig en systemkamera om någon månad, när ska jag få göra en fotoshoot med dig ?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback