Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2013-08-21  |  Tid: 23:40:06

Den som säger att livet är lätt.......

 
.... den ska ha en feting käftsmäll! För livet är fan inte det minsta lätt! Inte för Alexandra Karlsson iaf. Här är det motgångar på motgångar hela tiden. Redan idag när jag fick brev från FK att min sjukpenningsgrundande inkomst är 0 kr, så jag vet inte om jag får någon ersättning.
Sen så fick jag reda på att det inte är sjukpenning jag ska ha utan sjukersättning/aktivitets stöd eller nåt.. Så nu måste jag antagligen söka om och vänta ytterligare eller hoppas att de ringer från kontoret i Örebro som min tillfälliga handläggare pratade om.
Så ja nee jag vette fan va det blir av det hela.
Jag kämpar och kämpar men inte fan får jag nåt annat än skit tillbaka! Hela jävla tiden och jag är så trött på det!
 
Får väl skicka iväg ett mail till bemanningen och kämpa mig till att jobba med ångest o depressionen o istället gå i väggen. Då KANSKE man kan få pengar... Inga garantier dock. De kanske hävdar att det bara är tillfälligt. Suck va bitter jag känner mig just nu! Men det är kanske inte så konstigt.
 
Positiva är väl att jag faktiskt beställde skorna idag! Nu ikväll, så nu har jag paket att se fram emot. Och jag ska betala dom med min förtjänst från mina Tupperware demos! Och känna mig stolt över det!
Hoppas kunna boka in många fler nu under hösten så man kan tjäna lite extra pengar om man inte får några från FK.
Har även sökt nytt studiemedel ska ju försöka komma igång och omregga mig på programmet och fixa klart praktiken sen köra på med andra terminen och komma igång och bli klar.
Jag känner mig motiverad till att börja skolan igen. Då får jag nåt att göra, nåt att se fram emot, nåt att göra på dagarna. Och chansen till att börja må bättre.
Jag har ju iaf viljan att börja må bättre. Det är ju något positivt :)
 
Fick en laddning nya kläder från Gömda Juveler idag. Ska be sambon fota lite imorgon om det blir fint väder så jag kan lägga upp lite :D Även om det bara blir vanliga bilder liksom. Men kanske kan hitta något träd att stå emot eller så :D Haha.
Men ja! Mina skor är beställda och jag längtar efter att få testa dem! Blev de gröna OCH de ljusrosa! De mörkrosa fanns ju inte i min storlek, jag har ju små å söta fötter ;)
Och de beigea va det inte rea på. Så ja, men jag är NÖJD!
 
Nu har jag svamlat klart :)
Glöm inte att klicka er in på Gömda Juveler och ta del av veckans Klipp!
Jag är bra sugen på att beställa nya tröjor kan jag lova! Super snygga. Ska ju rensa ur mina kläder när vi flyttar så behöver ju fylla på med nytt. Haha!
 
Ha're bra så hörs vi snart igen!
Kommer ett nytt super erbjudande från Gömda Juveler imorgon ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback