Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-05-12  |  Tid: 14:01:09

Lördaaag!!




Här om kvällen så tog jag mig ork till att sätta ihop klädbetjänten jag köpte på Ikea för längesen ;)
Har bara inte haft motivation, lust eller ork att fixa ihop den. För jag och Ikea saker går bara inte ihop.. Blir frustrerad och arg. För jag har inte tålamod till såna saker.
Men nu är den iaf ihopsatt :D Och bra blev det också!


Såhär såg det ut när ja packade upp den ^^


Halvvägs ihop byggd :D



Ihop byggd :D Å jag är så nöjd med den! Så smidig, nu slipper jag lägga kläderna på golvet vid sängen. Utan kan hänga upp dom fint å snyggt. O slippa massa kissehår, eller ja mer än nödvändigt iaf.

Vi hämtade ju barbordet igår, skulle hämta en byrå också.. Men jaa.. Vi skulle haft Jockes föräldrars buss in, men den beslöt sig för att krångla för oss så vi fick ta min brors bil istället. Och när vi skulle lasta in bordet så är bordsskivan bara nån cm för bred så vi fick inte in det i bilen!! Så vi fick fråga om de vi köpte bordet av hade insektsnyckel så d va bara å börja skruva. Och det va ju IKEA bord detta också, så det är ju ALLTID överdrivet många skruv och vissa sitter ju som FAAAAAN rent ut sagt, så vi fick inte loss så många utan nöjde oss med att skruva bort två ben och luta bordet in. Och då resulterade ju det i att vi inte fick plats med byrån.

Usch va humöret sjönk då. Biljäkel! XC70 ska ju va STOOR bil! Men inte tillräckligt stor o hög.. Blöörk! Så min fina Malm byrå fick bli kvar i Örebro. Får se om vi kan hämta den imorrn istället. Vore ju kalas bra i så fall. Så jag kan få slipa å greja o få måla den vit sen.

 

Annars idag så har mannen slipat o grejat i köket så nu går det snart att tapetsera! Herreguud va bra det kommer bli! Wihoo! Läängtar!! Kommer lätt bli det snyggaste rummet i lägeneheten!!
Ska väl inom någon timma börja med maten också, tacos. Och sen så bör det iväg till Nettan för förfest. Vi ska ut på premiären av Sommarstatt :D Och vi kör givetvis en shotfylla!

Skååååål!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback