Mig  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-08-29  |  Tid: 19:57:04

Har tackat JA



Idag har jag tackat ja till platsen på Örebro Universitet, förskolelärarprogrammet. Efter en del övervägande hit och dit så blev det så. Kommer säkert få info och sånt imorrn. och får väl svara om det skulle ringa på telefon igen. För jag missade det samtalet idag.

Annars har det varit en rätt lugn dag idag, varit till Kumla en sväng och köpt lampor till köket, så nu är alla rum belysta. Känns sköönt :)
Och så fick jag mina grejer till att kunna pierca tungan med. Wiie :D
Och nu är räkningarna betalda med. Det är skönt, får lite mer över än vad jag räknat med. Skönt det. Men ändå så man får leva knapert.

Bjuder på en bild från plåtningen nere i Skåne med Gerth :) Tycker den är riktigt bra och det blev ju alla bilder vi tog med. Men jag visar ju de som är diskreta i bloggen ^^ För jag vill ju inte visa för mycket.
Så här har ni en bild :) Säger det igen, riktigt glad att den plåtningen blev av. För jag har ju en chans att bli publicerad i Tyskland :D Hur KUL är inte det?!! :D





Nej nu blire att dra över till Susanna och käka lite tacos, det ska bli gott. Ska bara svänga förbi affärn och köpa gräddfil och en pepsi, måste ju dricka nåt juh ;P Å glödlampor till de nya lamporna måste jag också ha. :P

Puss Hej!!


Kommentarer
Postat av: Louise
DATUM: 2011-08-29      TID: 21:28:07     BLOGGADRESS: http://hottish.blogg.se/

SJUKT FIN BILD SNYGGO!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback