Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-10-26  |  Tid: 23:01:57

Seg dag


Yeej, fick iaf sova till tio idag.. Det va skönt. Men vaknade som vanligt med den där illamående känslan.
Hatar det!

Satte mig i soffan under täcket och mös lite iaf.. :) Å vaknade till.
Sen vid kvart i tolv så bar det iväg mot Sandviken å hämta Angelique och åka fram till stan för att möta Lena :D Gud va nice det va att se henne igen. Vi tog en fika och sen strosa vi runt på stan.

Jag köpte leggins som ska va till fredagens fest ^^ Då man ska klä ut sig.. vi får se hur det blir. Men det är bestämt vad det ska bli. Lägger upp bild på fredag och skriver vad ja ska vara. Hehe. Ska bli så roligt.
Men det är ett par som är röda iaf och sen ett svart par. Ska klippa lite hål i dom svarta och ha de röda under.. ^^ Nice nice.
Å så blev det ett par benvärmare.. riktigt tuffa tycker ja ^^


Hel nöjd med dem ^^ Va riktigt mysiga att ha på sig.
Köpte även en ny puderborste då fröken Lottie Lott har attackerat min och nu vet ja icke vart den är. Så det fick bli en ny sån. 
Käkade lite mat med Angelique innan jag skjutsade hem henne ^^

Resten av dagen ha varit otroligt seg. Har tvättat en maskin med 40 tvätt och hängt det. Sen så har det inte hänt nåt mer. Halv sovit en stund på soffan.. Och nu vette tusan vad ja ska göra.
Antagligen titta klart på de två sista avsnitten av Ghost Whisperer. Är ju inne på den allra sista sägongen innan de la ner serien. Lite trist tycker jag. Men blir väl så när man inte riktigt vet hur det hela ska fortsätta tillslut. 

Imorrn så vette tusan vad som händer. 
Lugn dag som vanligt skulle ja tro. 

Måste försöka träffa en Mr Secret Person också. 
Du vet han som inte går hemma å bara dönickar Angelique.. Haha! 

Nee, nu ska ja kika vidare på GW å sen får vi se om det blir sängen. Men jordgubbskrämen ska få lägga sig lite först. Fy fan för kräm! Men ändå äter jag det... Uscha!! Simmar liksom runt i munnen, å så finns det dom personer som har mjölk i sin kräm, förstör redan äcklig käm med mjölk.. Nej fy fan! Fy va vidrigt.. Kan inte med kräm med mjölk i. Se så slafsigt å slamsigt ut.. Precis som att det skulle ligga blodslamsor i en vit gegga.. Nej usch å fy va hemskt!!

Puss hej!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback