Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-21  |  Tid: 13:43:26

Sontag! Sunday! Söndag!



Ja sannerligen så är det söndag idag :) Eller :( ska jag nog snarare göra. För imorgon så äre Alexandra som ska börja jobba igen. Halvtid visserligen. SKÖNT.
Och fick väldigt softa tider, även om jag hade velat ha andra tider. Men men..
6.30-8 å sen ledig hela dagen. Å sen 17.30-20.30. 4,5 timme på en dag. Och så ska jag jobba mån-tors veckan som kommer. Litte pengar äre ju aldrig fel. Sen får vi väl se hur hon vill att jag ska jobba kommande veckor. För lär nog halvtida ett tag fram över.
Men på ett vis ska det bli skönt. Få nåt att göra på dagarna, samt att man inte behöver tänka på allt möjligt runt omking livet hela tiden. Så jaa.. Både för och nackdelar med jobb.


Idag blir det iaf Bio med Christian, Karro och Vånika. Det ska bli super kul :D Klockan 21.00 ^^ Så filmen är väl slut vid 23.30. Och då blire att köra hem Vånika sen raka vägen hem i säng så man orkar upp vid typ 6 eller nåt. En kvart till att få på sig kläder, vakna till å sen åka iväg är lagomt. Orka gå upp typ en timme i förväg. Nee.. Verkligen inte.
Men jaa.. Harry Potter och Dödsrelikerna står på schemat ikväll. Love it!!


Nej nu äre nog dags för frukost, gick ju upp typ tio i ett... Skruttan tyckte det va dags då. Bäst å lyssna på katten. Hon vet bäst.


Puss Hej!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback