Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-29  |  Tid: 20:15:07

Måndag igen..


Ja då va det ny vecka. Igen.
Morgonpasset gick väl, ja sådär. Men men. Nya tag imorrn.
Annars har dagen varit lugn. Varit å satt in pengar, betalat räkningar, handlat lite, gjort mat.. Å ja chillat ^^


Det är väldigt lätt att bryta med personer, men så ska man lyckas glömma dom. Förtränga att de aldrig ens existerat i ens liv. Man går på så många nitlotter hela tiden. Denna personen, en Mr C bröt jag med under förra veckan, men så fick man ett beklagande sms att han visste att ja inte ville höra från honom å bla bla bla... bla bla lite mer blaa.. Så ja sänkte garden. Men tjiii fick jag. Så hårt. Oj oj..
Alexandra ska aldrig mer sänka garden och släppa in folk på nytt igen. (Och nej, det är inte D jag menar. Detta är en helt annan person som bor här i KGA)
En gång ute, alltid ute. Men ja, det är det att man ska glömma dessa personer med. Som bara sårar iaf. Men men, finns alltid andra personer som gör att allt det dåliga vägs upp. Så man lägger mer energi på de som man faktiskt kan lita på. ^^

Men jaa, om man säger såhär, vissa personer kan man inte bryta med. Som min goa underbara vän Angelique. Vi har haft våra dispyter. Riktigt stora sådana faktiskt. Men har alltid hittat tillbaka till varandra. Å det är underbart.

Aja, nog om detta. Till nåt annat istället. Ja undrar varför du vill ses? Vad har vi att säga varandra? Vad är det du vill veta, prata om? Varför är det bäst för oss båda?
Är väl lika bra att vi fortsätter såhär, eller ja, sluta pika varandra kanske. Helt onödigt. Skapar ju bara irritation.


Nu blire chill!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback