Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-11-28  |  Tid: 12:42:44

Krogen!


Yeah! Igår blev det Nightshift. Riktigt nice, det va ju löne helg så klart att det är folk ute.
Förfest hos Angelique :D Som vanligt. Bästa placet to be. Å jag ska aldrig köpa cid katus/lime igen. Fick påminnelse om hur äcklig den verkligen är när man tog den på 30 sekunder.
Ja, Kanon kväll blev det iaf.
Tur att lådan iaf inte hamnade upp å ner med mina pommes. Haha, hade ju varit mat katastrof;P Men men, hade många kvar iaf att tugga på.
Denna kväll gör vi om. Får tacka min kusin för redbull/vodka drinken å Jani för xide'n. Nu har man iaf smakat två av dom nya. Mango/Hibiscus å Rasberry/blossom, den smakar som isglass eller något liknande. Gott gott!!
Å skorna va toppen! Så lätta att gå i. Inomhus iaf! Men det va ju snöigt å snorhalt ute igår/inatt så det va lite halkigt. Är ju smal klack å plan sula, så det glider ju bara. Men det gick jätte bra.

Idag blire iaf lugnt :) Har inga direkta planer förän litte senare då blire film hos M. SKa bli trevligt.


Om du tror att det jag som skrivit kommentaren som är Anonym och sen som namnet Lina så kan jag upplysa dig om att det inte är jag. Har ingen anledning att kommentera hos dig å skulle jag göra det skulle jag använda mitt eget namn. Vaför utge sig för att va nån annan, vågar faktiskt stå för vad jag skriver???
SÅ NEJ DET ÄR INTE JAG OM DU TROR DET.
So what, dina skor kosta inte 299, när du va iväg å köpte dom så skrev du ett inlägg om att de bara kosta 199.
Jag köpte två par så fick det automatiskt för halva priset.
Men det är ju bra att du erkänner att du pikade mig om att va fattig, men det är jag inte. Och lilla fröken, har då ALLA som köpt de skorna härmat dig med? Så urtöntigt av dig å säga att man härmas, det är 1a klass fasoner...
Den där Lina måste nog va avis o inte ha någon planerad klädsel inför nyår och måste då klanka ner på andra i så fall eftersom hon slänger ur sig såna kommentarer, helt onödigt. Tar dig inte i försvar om du tror det. Men det va onödigt.

Och vid den tidpunkten som kommentaren skrevs av Lina igår så va ja inte ens hemma. Satt på förfest hos Angelique. Och det kan intygas. Va inte heller hemma när kommentaren om din nyårs outfit skrevs heller.

Så ännu en gång, det va inte jag som skrev dom. Om jag minns det rätt så kan jag inte ens kommentera på din blogg så. Och har inte bytt nån ip adress för att kunna skriva heller. Så nu vet du det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback