Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2012-03-25  |  Tid: 19:49:54

Härliga vårväder!!





Go kväll!
Söndag idag då, och somamrtiden är inställd, snacka om att förlora en timmas sömn och man känner sig helt död juh!
Ja jag lovade ju tydligen en video från i fredags när ja hade lite B-dag party.. Tyvärr så blev det ingen. Hade lite för roligt för att komma ihåg att jag skulle filma. Vart en del folk mer än vad jag hade räknat med och kanske en shot för mycket eller så. ;)
Satt på golvet i köket med Angelique och hade superkul. Det är såna där tillfällen då man bara måste va på plats för att förstå hur kul vi hade. Tomtar å Indianer is the shit iaf säger jag bara.
Men det blev lyckat i alla fall, det jobbiga efteråt är ju att ta reda på flaskor och burkar o städa undan.
Lär bli fler gånger eftersom det blev riktigt lyckat.
Fick presentkort på IKEA av Jani och en vinflaska av Emma o Simon. Snällt, TACK så mycket :)
Kvällens outfit blev detta:

Klänning med dragkedja rakti igenom HM: 149 kr
Strumpbyxor med bruna prickar: Lindex tror jag, va ett tag sen ja köpte dem ^^

Å i lördags så blev det väldigt lugnt typ hela dagen, jag o Jocke va upp till pappa o Carina å åt lite grillat. Massa gott, och Jocke blev nog godkänd av Carina också :) Bara toppen det. Blev visst soffhäng hela lördagen efter vi kommit hem från Bråten. Med undantag för att jag körde och hämtade min bror på krogen.

Och idag så har vi varit i Karlstad en sväng och firat Jockes systers man som fyllt år :) trevligt måste ja säga :) Så blev det Bergvik en snabbis bara för käk och ett stopp inne på GameStop. Å nu sitter vi här i soffan och är halvdöda.. Vart tog helgen vägen?
Det har iaf varit ett riktigt härligt väder ute idag ;D Riiktigt nice!

Tänkte ja skulle svara på lite kommentarer i detta inlägg också eftersom man fått lite frågor.

Anonym och Tove har frågat om en grej på MB, dvs modellbilder.
Har ju skrivit i min presentation att jag vill göra ett ingrepp och därför vill jag göra betaljobb. Ingreppet jag tänkt göra men är osäker på om jag ska genomföra är hur ska man säga det? Det är i varje fall inte silikon, det är jag emot, tycker det är fult och brösten blir ju helt oökta och konstiga. Och nej jag skrev inte bara så. Det ingrepp jag tänkte va ett så kallat bröstvårte ingrepp. Då jag har så kallade inåtdragna. Och vill att dom ska synas utåt som på de flesta andra. Men har forskat runt lite i det där och varit i kontakt med några kliniker som avråder det för att det påverkar eller kan skada mjölkkanalerna som finns i brösten och kan leda till komplikationer vid ammning eller att ens kunna pumpa ut mjölk.
Så jag har börjat tveka lite på det, eftersom jag inte vill att det ska bli några svårigheter senare i livet när man får barn.
Så det har inte varit nåt jag bara skrivit!!

Tove har även frågat om jag aldrig varit med om otrohet eller om jag vart otrogen, vet inte riktigt vad du menade. Men jag har varit med om att ha blivit bedragen, alltså att killen varit otrogen mot mig. Det har ja vart med om. Därför ja skrev själva inlägget om otrohet för att jag tycker det är så otroligt dålig stil av en människa att inte göra slut först utan gå till nån annan under tiden.

Tove du skrev även att ja kunde plocka undan innan ett inlägg.. och jag undrar liksom varöfr ska jag? Ska ja städa o göra fint bara för att visa upp lite grejjer eller så? Nej, det köper jag inte riktigt. Jag har som jag har det. Är inte pedant a mig så det måste vara snyggt och prydligt i varenda hörn utan kan leva med lite grejjer här och där, ett så kallat organiserat kaos. Då hittar jag det jag söker lätt.

Så det va väld et ni undrat över tror jag ^^

Nu ska man snart ta å duscha ena kissen då hon behöver tvättas lite ;) Dags å skrubba bort lite vinterpäls.
Lilla Lottie ska få sig en dusch ^^

 



En linslus ;P Elof är så söööt :D

Alltså, ni får helt enkelt ursäkta att uppdateringen är lite halvkass på helgerna, men jag umgås liksom med min pojkvän och ha rinte lust att sitta vid datorn hela tiden o skriva uppdateringar.. Så ni får ha överseende, har inte glömt bort bloggen på helgerna. Men sysselsätter mig med annat även om det så är att liggai soffan halva eller hela dagen.

Ha en trevlig söndag kväll!!

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: big3
DATUM: 2012-03-25      TID: 20:02:44     BLOGGADRESS:

shit dina ben blir bara sexigare å sexigare å du blir snyggare å snyggare!!!Och söt klänning!!dragkjedjan på den klänningen skulle jag vilja dra i!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback