Svar på kommentar  |   Kommentarer (3)
Datum: 2012-03-22  |  Tid: 10:56:59

Svar på kommentar



Svar på kommentarer.

Ewa:
Ja det tror jag nog att det blir :) Man hinner ju inte heller direkt va så social mot alla om det kommer för många, och eftersom man bara bor i en tvåa så får man inte plats med hur många som helst :P Har inte så många stolar heller, men stor soffa.
Tackar, ja jag har aldrig varit speciellt intresserad av skor förut, men under de typ 2,5 senaste åren så har det blivit mer. Och man kan aldrig ha för många par skor ^^
Får se om jag kan lyckas få ihop en liten film från festen på de som är här :) Så får vi se vad jag kommer visa upp för kläder, måste gå igenom garderoben lite innan.

Tove: Ursäkta mig om det ligger en flaska här o där på golvet? Har väl inte hunnit tagit upp den/dom innan jag gjorde inlägget. Var det d du titta på under inlägget, allt kringliggande? Och vet inte vad det är för vitt du pratar om på mattan.. ? Katthår? Jag är inte den mest pedantiska människan på denna jord. Så det ligger lite grejjer här å där hos mig.


Idag blir det en lugn dag, skulle ju ha jobbat, men vaknade runt 4 imorse med världens magont, och värre har det blivit nu under morgonen. Jävla mage säger jag bara.. :( Men hoppas den blir bättre så jag kan jobba imorgon.
Så får bli till att städa o plocka under dagen så det inte är så mycket kvar att göra tills imorgon, ska åka till mormor också o bli gratulerad.
Blev lite ledsen igår kväll, insåg att det är ju typ första gången på alla dessa år som jag inte blivit firad av min familj, pappa ringde å sa grattis på morgonen, sen jobbade jag och sen kom jag hem, Jocke kom hit o vi käkade mat.. Sen va det bara över... Är det så födelsedagar kommer vara framöver?
Förutom att ja ska ha en liten fest imorrn då.. Men iaf. Så blev lite upprörd igår kväll när vi gick å la oss.

Håll tummarna för att magen blir bättre under dagen iaf.

Puss Hej!



Kommentarer
Postat av: T
DATUM: 2012-03-22      TID: 19:31:31     BLOGGADRESS:

ja okej om man har katter o har katthår men d va ju som ett vitt lager.. d låg ju inte bara en flaska utan flera.. :O ja har inte blogg lr ngt sdnt sj men ja hör ju av andra.. man brukar väl plocka undan innan man ska gö ett videoinlägg som ska ligga ute där alla kan se.. lr kanske bah ja som tkr? d såg ju stökigt ut runt om med jue.. men men d e la inte min ensak..



snygga skor iaf :)

Postat av: Ewa
DATUM: 2012-03-22      TID: 19:37:14     BLOGGADRESS:

Nej precis. då kan d vara bra att man inte e för många heller. ja d vore kul om du la upp ett videoinlägg från festen. skoj skoj! hoppas ni får en bra kväll.



får ursäkta alexandra men Tove: hur kan man säga så? d e väl inte din ensak att yttra dig om sådant hur olika människor vill ha d i sitt hem. fy skäms!



ogilla!



ja gör d under helgen så har ja nå och se fram emot! :D ta gärna en frågstund. bara släng upp en bild o skriv att folk får fråga dig vad som nu på en gång.. o så svarar du på lördag eller så i ett videoinlägg :D



ha d bäst! varma kramar ewa

Postat av: Anonym
DATUM: 2012-03-22      TID: 21:04:26     BLOGGADRESS:

Vem bryr sig om de ligger några flaskor här och där...och vem bryr sig om de är katthår eller vad de nu var du såg...och vem bryr sig om hur andra har de, alla är olika och tacka fan för de. Men det finns alltid nån som måste påpeka och sen ta de tillbaka och säga de är la inte min ensak. Nej de är de fan inte, fokusera på ditt eget liv istället för att påpeka hur andra har de. Håller med ewa upp till var och en hur de vill ha de. Vi lever i ett

fritt land och är fria människor som tar egna beslut av fri vilja,

åtminstånde trodde ja de men jag kan ha fel. Tror inte nån går

in i ditt hem å påpekar saker och ting och om de gör de är de

så kan de köra upp de där solen inte skiner. Vem fan eller vad fan ger dig rätt att lägga dig i hur andra har det, och ja upprepar mig själv, vem fan bryr sig om hur andra har de, har du ingen självkänsla så du måste jämföra mot andra och påpeka saker när nån har de annorlunda? De är bara patetiskt att lägga sig i hur andra har de och jävligt löjligt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback