Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-03-11  |  Tid: 18:09:44

Soffhäng hela helgen ;P




Jahopp, va ska man säga om denna helgen då?
I fredags blev det ju lite hemma fest hos Jani, det va längesen faktiskt. Men väldigt trevligt.
Vi fick oss en överraskning när vi kom dit, Frida satt i köket redan.
Trevligt återseende. :) Välkommen hem till Sverige.

Vi saknade väl några från järngänget, men det gör inget. Jag hade det trevligt iaf, Angelique va ju där, å Jocke, Jani, Daniel o hans tjej Jessica kom dit. Conny och Hanna dök upp en sväng. Timo också, Andreas kom efter han slutat jobbet. Samt Lärkas och Folkesson dök också upp. Så jaa, det blev en trevlig liten sammankomst med alkohol och en hel del skratt. Så en totalt lyckad fredag.

Lördagen och idag söndag så har det bara varit soffhäng ungefär, ingen av oss som orkat göra något alls. Enda"vettiga" vi gjorde igår va att åka å fixa mat. Sen blev det soffan hela dagen. Kikat på Melodifestivalen, tycker helt klart det va rätt låt som vann. Har inga tvivel om att vi kommer i topp 10 i Eurovision den 24 maj. Absolut inte. Så det ska bli spännan de att titta på tycker jag. Men det är ju ett tag kvar tills dess så mycket hinner ske under tiden.

Nu har jag blivit medlem på Videofy me så snart ska ja nog ta å göra ett videoinlägg till er käraste läsare. Som ni väntat eller hur ;)
Får se hur det första inlägget blir. Lär märkas, säkert kaos o uppåner.

Ja, nu blire nog att fortsätta soffhänga, eller så blir det nog kanske att bygga ihop miniväxthuset :D Låter väl som en skojjig idé? Ett växthus kommer till liv. Ska bara fixa lite roliga frön att så också :D

Men men, nu har ni fått en update om att ja lever o mår bra o sådär.
Blir nog bättre med uppdatering till veckan :D Kanske ;)
Hoppas på lite jobb till veckan med. Vore nice det.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback