Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-03-12  |  Tid: 12:47:28

Nu jävlar !!



Japp, nu jävlar är det jag som ska ändra på lite saker.
Har ju gått upp i vikt de senaste veckorna.. Och det gillas inte! Även om det bara är ett kilo. Men jag siktar liksom på att gå ner till 55 o inte upp till 65.
Så nu blir det ändring på godis, godisfria veckor kommer det bli. Bestämde igår att bara lördagar å söndagar är tillåtna dagar att äta godis på.
Pepsi, Cola å sånt dricker jag ju inte så det behöver ja inte dra ner på. Ska försöka äta mer normal mat, lagad mat typ, sen äta frukost och kvällsmat, har jag varit duktig med nu sen i fredags.

OCh nu börjar ju våren krypa sig på igen efter det där lilla vinternedslaget som kom. Så då blir det att gå ut o gå med pojkvännen när hans knä blivit bättre :) Ska bli riktigt gött. Är ju trevligare att gå med någon än själv. Så det ser jag fram emot. Så nu jävlar är det ändring på livet ^^

Vi fick ihop miniväxthuset igår kväll :D Så fint så!! Så ska köpa lite fröer och plantera kärnor osv :) Ska göra iordning på balkongen också hade jag tänkt mig. Ska fixa sittdynor till stolarna jag har där ute och sen en vaxduk till bordet så det blir lite snyggt. Och så ska växthuset på plats med ^^ Fast det är liite för tidigt att ställa ut det man planterar tror jag för det är inte så varmt på nätterna.
Men det löser sig.

Idag ska jag nog försöka mig på ett videoinlägg ^^ Så hang on!

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback