Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-03-17  |  Tid: 11:05:02

En lugn lördag ser det ut att bli.
God förmiddag ^^
Tycker fortfarande att detta är skumt, hade jag sovit själv i sängen inatt då hade ja absolut inte gått upp innan 11-12 idag.. Men nu sitter ja här, klev upp runt 10 och är vaken å pigg ;P Och efter en liten stund så kom en trött pojkvän ut i köket. Tur man hade fixat med kaffet så det va klart för han att ta :D
En annan dricker ju sitt goa te på morgonen, vilket påminner mig om att ja måste köpa nya teer.

Va väl inte direkt det ja skulle komma till med detta inlägg, att ja är tvungen å köpa nytt te.. Nee.
Kollade min visitor lista och har haft besök från Europa ;)Funny funny funny! If you visit again please leave a comment :D

Kul med besökare från utsidan av Sverige. ^^

Idag så blir det att åka ner på stan, systemet en sväng, sen ska ja in på hm och kolla om de hade de där ursnygga linnena kvar. Hoppas!! Fanns ju inte me dpå hemsidan tyvärr.. Finns dom så blire nog två i så fall och ni får givetvis bild på det :)
Så ska vi upp te pappa en sväng sen också, grilla lite och bara chilla. Pappa vill väl säkert visa upp hur det blir med bastun nere i källaren. Kommer nog bli så otrooligt bra.

Ska även plantera resten av kärnorna också, satte ju ner chili frukts kärnorna igår. Det ska ni också få bild på, även om det kanske inte är så otroolligt intressant, men ni ville ju ha bild på typ allt ;) Så då ska ni få det. 

Jaja, nu blire att göra sig klar för en sväng på stan.
Hörs senare med mina hm fynd, om de finns kvar.

Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback