Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2012-03-30  |  Tid: 19:19:52

Dålig jävla start på helgen.....

Liiindaa om Här kommer frågestunden!!:

e du macgyvers tjej? hur länge har d varit ni? såå fiina tsm!!


Svar: Asså denna fråga kommer inte komma med på frågestunden för den svarar jag på här och nu.
Jag är INTE INTE INTE INTE hans tjej. Aldrig i hela livet att ja slår mig ilag med den människan igen. ALDRIG ALDRIG ALDRIG.
Vi är INTE fina ihop.

Jag är tillsammans med Jocke!! HAN O JAG är fina tsm!

Men nej, inte macgyver, den ångrar jag mig att ja slog mig ilag med från första början. Usch å fy! Den människan kommer inte in i mitt liv igen. Aldrig. Över min döda kropp.


Annars så har det varit en jävla skit dag idag!! Mobilen blev stulen under första timmen typ som jag kom till mässan, har haft panik o ångest å mått skit dåligt eller mår skit dåligt över detta. SJälva telefon skiter jag i för jag kommer få en ny. Men minneskortet med alla bilder på är ju liksom BORTA för alltid. Är väl tur att jag har de flesta bilderna på datorn kanske.. men ändå inte alla.. inte de senaste jag tagit, typ på Jocke från festen. Han får ställa upp så ja kan få några nya på han sen när ja får den andra telefon.
Har en ny liten sketen knappsats telefon från samsung.. Usch å fy.. med kontantkort.. :/ Och när jag skulle åka till den där mobilaffären här i Älvsjö så tog jag taxi, när jag skulle betala o kliva ur så blir taxin påkörd av nån jävla idiot. Sen så hade jag bara tofflor på mig upptäckte jag och skulle gå tillbaka till mässan för jag hitta ingen taxi att åka tillbaka med.. Mat har jag inte ätit någon idag.. Men ska snart gå till restaurangen å käka lite mat.

Men det har varit en crapy day idag.... Förutom att jag fick vakna upp bredvid Jocke och han körde mig till mässan och kommer hämta mig på måndag också. Som tur är. Underbart skönt.
SSå idag får ni inga bilder alls.. Jag har fått Martin Timells autograf ;) Det ni. Haha. Har bild på det som ja tänkte lägga upp. Men inte idag.
Ställde till o med in min plåtning ja skulle haft idag för att ja inte mår nåe bra alls.. :/

Nu ska ja gå å käka.
Puss Hej..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback