Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-03-29  |  Tid: 13:42:46

Dagen innan resa till Älvsjö


Japp, sista dagen hemma då, imorgon kör pojkvännen mig till Älvsjö, visst är han underbar?! Så åker jag tåg hem på måndagen. Så det är lite grejjer som skall ordnas idag. Är lite nervös som vanligt inför mässan. Tur det inte är lika långt att åka denna gången.

Bild kommer upp med linnet på, fast tror inte det sitter så tajt, för det gör inte det svarta. Jag köpte storlek S på det, för det köpte jag på det svarta med.
Finns väl säkert kvar på hemsidan att beställa. Vet inte hur det är med lagersaldo i butik. I Örebro fanns det iaf.

Jag kommer ta med mig min lilla dator till Älvsjö så jag kan blogga å uppdatera lite och lägga in bilder kanske, får se om det fanns någon minnsekort läsare på den lilla. Annars får ni bilder när jag kommer hem. Men kommer uppdatera så ni vet att jag lever och vad som händer. Kanske inte blir något på dagen men det blir nog på kvällen i så fall efter jag haft plåtning också.

Det kanske kommer ett video inlägg senare, vi får se helt enkelt. Har en del att göra idag. Packade ju aldrig klart väskan igår och så måste jag städa å grejja lite grann idag med så vi får se vad som hinns med. Och måste hoppa in i duschen osv osv.

Jag fick tag på en referens idag som jag angett till chefen för det sommarjobbet jag i princip har fått. Bara referensen som hänger på detta. Så hoppas de talar gott om mig, men det verkade som att de kunde ge mig en god referens när jag pratade med dem. Det är på den förskolan jag vart på 4 dagar i sträck. Så hoppas hoppas. Och så fick hon numret till en av mina lärare från Komvux. Så nu håller jag verkligen tummarna. Vill verkligen ha detta sommarjobb!! Och kunna få gå bredvid redan efter påsk och börja jobba extra. Vill vill vill!! Så vi får se hur det går, hoppas hon hör av sig snart. Vore så kalasbra!

Nu ska ja inte sitta å svamla mer så det blir massa jobbig text som vanligt ;)
Hörs senare. frågestunden kommer upp idag förresten :D

Lägger upp en bild på topplistan från modellbilder, även om jag fått VÄLDIGT mycket DÅLIG kritik för bilderna så ligger ja fan ändå på 1 plats på topplistan ;)


Kommentarer
Postat av: Linda
DATUM: 2012-03-29      TID: 16:33:45     BLOGGADRESS:

gör så att ej inloggade kan se alla dina bilder lr ge oss gästlösen lr så :D vill ju kunna se alla dina bilder jue..



print screena den dåliga kritiken så ja får se :D

Postat av: Jennie
DATUM: 2012-03-29      TID: 16:37:02     BLOGGADRESS:

Härligt Alexandra! Hoppas det går bra nu då :) Hör gärna av dig när du vet :) Lycka till, kram gumman


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback