Dagligt  |   Kommentarer (2)
Datum: 2012-12-06  |  Tid: 16:16:17

Hej mitt vinterland!

Hello på er!
Här kommer lite tråkig text igen. Men finner inte någon ork till video inlägg idag. Kanske ett imorgon.
Men åter igen, nej. Inga bilder på lägenheten kommer komma upp.
Kan visa lite favorit klänningar i ett video inlägg :) det kan jag :)

Annars rullar väl dagarna på. Mina kära klasskamrater har avslutat sin praktik. Duktiga dom är! Nästa vecka ses vi i skolan igen. Ska bli roligt. Saknat er alla.
Va inne på USÖ igår. Och gjorde mamografi med ultraljuds bilder också. Gick bra, såg bra ut. Inga tecken på cancer.
Känns skönt? Ja jovars. Jag tänker inte så mycket på det faktiskt. Jag lägger inte så stor energi på att oroa mig om jag har eller kommer få cancer. Men visst, nu kan jag ju andas ut och släppa de tankarna helt på ett år tills nästa kontroll.

Jag har kommit på något jag verkligen önskar mig i julklapp. En Nikon 1J :) digitalkameran som är som en systemkamera :) som man kan köpa objektiv till å massa olika filter osv, det är vad jag skulle vilja ha.
Men ja det vet jag ju att jag iaf inte kommer få. Men önska sig kan man ju.

Annars finns det nog inte så mycket mer jag vill ha. Ett nano kan jag ju köpa billigt redan så. Även om täckglaset saknas. Men gör inte så mkt.
En artemia kläckare skulle det nog va i så fall ock artemia ägg. Eftersom det går åt till mina små bebbar :) fick ju nyligen en ny kull kläckt. :) och den andra kullen växer så det knakar.

Jaja, ska inte skriva massa tråkig text mer nu. Tillräckligt långt.
Vi är påväg in till Örebro för att kolla på ev julklapp åt älskling :)

Puss hej!


Kommentarer
Postat av: Anonym
DATUM: 2012-12-06      TID: 17:47:31     BLOGGADRESS:

fine om du inte vill visa din lght.. även om d skulle va kul.. men kan du inte iaf köra videoinlägg o köra ett visst tema. be ngn på fb säga ett tema o så kör du på de. berättar dina åsikter o tankar kring d...? + att visa dina favvoklänningar, kanske köra en frågestund igen lr så?? :D:D upp med videoinlägg iaf :D pöss

Postat av: Jonas
DATUM: 2012-12-06      TID: 21:31:47     BLOGGADRESS:

Jag hittade bilder på dig på en modellsida,saaatan vad jag har runkat till dina bilder.Den när du visar rumpan i degerforsskogen,Jag är nygift och otroligt lycklig,men vilken kvinna du är,sexig sexig,puss och hej.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback