Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-09-14  |  Tid: 18:14:22

Endokrina organsystemet....




Happ, ja dagen idag har väl bestått av en del samtal o sen plugg...
Har ju fått en ny uppgift då brist på kommunikation från min sida lett till att jag får göra ett eget arbete om det endokrina organsystemet.. Och jaa, det är väl inte det lättaste kan jag väl säga.
Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Så är det bara. Men det löser sig.
Det går om man bara vill. Jag har ju hela heeeelgen på mig ;)
Har bytt ut Gilmore mot Desperata hemmafruar nu istället.. Funderar på att lägga ut lite dvd boxar på tradera som jag inte riktigt kikar så ofta på eller som jag inte kommer komplettera upp till alla säsonger, då kan man väl lika gärna placera dom i ett bättre hem? Till ett bra pris. Så jaa, vi får se.

Va iväg o käkade lite mat med Susanna förut, eller vi köpte mat och så åkte vi hem till henne och åt. Det va riktigt trevligt. Skönt att ha en så bra vän så himla nära. Fast ibland saknar jag att bo i Sandviken nära Angelique. Men man kan inte få allt häri världen. Liten flyttfågel är väl vad jag är. Men nu ska jag iaf stanna här på rundan i ett par år. ^^ Hoppas jag på iaf.

Dagens absoluta VILL HA är en vinterjacka.. Jag fryser ju halvt ihjäl när jag går ut juh! Sure, ja har skinnjackan, den är skapligt varm, men hallå? Hösten är ju fan här och snart kommer den förbaskade vintern också.. Då kan det va gött å ha en vinterjacka.. En NY!
Får se om jag hittar någon här inom kort kanske. Det märks ^^

Nej, nu ska ja återgå till mitt roliga arbete här..!
Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback