Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-09-02  |  Tid: 11:56:15

Kryssning :)



Japp, i onsddags morse ringde klockan på 8,30, dags att gå upp och göra sig klar för att dra iväg mot Stockholm för att boarda Birka Paradise :D



Vi kom fram runt halv fyra så vi tog en snabb tur genom gamla stan, haha det blev en snabb tur måste ja nog säga. Det va stressigt och jäktigt, mycket folk och mycket turister.
Så vi köpte en glass och sem gick vi ombord på en typ pub båt? Och satt där en stund tills det va dags att gå ombord. Det hade regnat i Stockholm så man fick chans att fota en toppen fin regnbåge :D


 
Vid 17,30 fick vi vår hytt. Den va väldigt fin tycker jag :D



Så gjorde vi oss iordning för att gå ner och äta buffé :D Det va en hel del att äta kan jag lova. Fyllde nog upp en hel tallrik med mat.
Jag är inte en sån där som kör kalla rätter först å sen varma, för jag hittar aldrig så mycket kalla så det fyller ut tallriken på ett snyggt sätt. Så då är det lika bra att fylla på med det varma också. Å satan va gott det va ;D MUMS!
Vi gick ut på däck en sväng efter att vi ätit :) Va skönt ute, och vädret va fint också :)




Kvällen bjöd väl på en hel del chill. Vi satt i en bar först där blev det en drink. Sen drog jag och Susanna vidare och kikade lite, å efter det blev det kareoke. Vi strosade omkring lite till.
Det ska tilläggas att på denna dag och kryssning så va folket 40+ typ.. Det fanns INTE många ungdomar tyvärr.. det va väldigt tråkigt. För det hade man ju hoppats på. Men vi åkte ju fel dag. Så jaa.. Men men, fick ju dansa lite iaf på det så kallade discot. Ha ha ha. Det va några få ungdomar och sen va väl resten ja 40+, men skojj va det för fanns ju vissa karlar som livade upp stämmningen. Haha :P Trevliga vill säga.
Men sällskapet man åkte med vägde ju upp det hela. Susanna, hennes mamma och hennes syster :) Riktigt goa människor!


 
Marie, Tujia o Susanna :)

Torsdagen började med en toppen frukost :D Shiit va mätt jag blev! Smörgås med massa goda pålägg och sen en skål med yoghurt o musli, å en kopp te. Det va längesen jag drack te faktiskt.
Så drog vi till Tax Freen, köpte mig en liter Bacardi Grand Melon för 189 kr :D En del godis, lite småflaskor att ställa i vitrinskåpet, hur de nu ska få plats.
Å så köpte jag en liten överraskning till min bejb också. D är han värd. Mitt underbara hjärta.
Vi löser allt ska du se :D Vi står ihop i vått och torrt. Jag ------ dig. Mitten ordet får du höra på torsdag när vi ses. Då har jag också planerat en liten överraskning :) Kommer bli en riktig mys kväll på torsdag.

Sen blev det väl lite chill tills det va dags att äta en god lunch som snällaste Tuija bjöd på :D
Club Sandwich



Mera chill och sen va det dags att lämna båten och åka hemåt. Tyvärr blev det lite försening då det tydligen hänt en olycka eller nåt. Så det va trafikstockning från klockan typ 16-18? så jaa.. Uscha.. Men vi kom hem runt 21,30 iaf. Gött att få somna i sin egen säng.

Men nu planerar vi nästa kryss! Då drar vi på en helg bruden!! Då det är mer fart och fläng. Vi fick ju någon kupong där vi får hytten gratis om vi bokar en måltid minst.. Så vi får väl se. Men känns som att vi borde satsa på Cinderella :D Händer nog mer på den bäten. Tihi..

Men jag har haft toppen trevliga dagar med de jag åkte med. Det gör vi också om igen tycker jag. Hade riktigt skojj. Även om mina tankar va någon annanstans ibland. Men när bejb är bekymrad så blir jag det också. Även om vi bara varit tillsammans i två veckor idag. Så blir jag bekymrad, hans problem blir mina problem. Men det va bra ändå. :D
Älskar dig Susanna!



Puss Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback