Shopping  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-03-03  |  Tid: 12:56:31

Vill ha!




Jag skrev ju att jag eventuellt skulle komma med ett inlägg med saker jag vill ha till nya lyan..
Så jag har kikat runt lite på sånt jag vet att jag vill ha. Och kommer ha användning för..
Men eftersom jag inte ritkigt vet hur det ser ut i nya lyan än. Men jaa, vi ska ju måla om å tapetsera så det kommer ju förhoppningsvis bli mycket vitt, grått å jaa neutrala basfärger..


På denna bilden är det förvaringsburkar som är stapelbara, vore ju super smidigt att ha på toaletten med bomull i eller tops å såna där småsaker. Å sen är det en förvarings möjlighet man kan hänga på väggen, fanns i vitt rött å lila, ja tog bild på den lila för att det ska synas bättre, men vill nog ha den vita. Kan ju va bra att ha innanför dörren eller så och ha räkningar i, eller tidningar å sånt där. Sen är det en jätte fin kakburk å telådan. Telådan kommer jag nog köpa inom kort.



Och på denna bilden är det två byråar om man kan säga så med korgar. Vore snyggt att ha i hallen den med 9 lådor alltså, å den andra skulle jag kunna ha inne på toaletten eller jaa, någonstans..
Sen så skulle jag vilja ha en stooooor rund matta i vardagsrummet. Planlösningen är ju så bra där. Sen så är det ju förstås sängen som jag vill ha.
Och ett pysselbord, kommer ju ha en 2,5 så det blir ju bra att kunna fixa en liten pyssel hörna där. Å sen ställa in kattlådor o kläsmöbel kanske. Får see.

Men jaa, det är väl vad som står högst på VILL HA listan nu. Har inte hittat något matbord med stolar jag vill ha ännu. Så det får vänta. Finns säkert mer som jag vill ha, men detta är ju några av grejjerna iaf :)

Ni får väl skriva en kommentar om ni undrar vart jag hittat grejjerna.

Puss Hej!


Kommentarer
Postat av: Sässy
DATUM: 2011-03-03      TID: 19:27:54     BLOGGADRESS: http://ssuussaannaa.blogg.se/

Åh va snygga saker :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback