Mig  |   Kommentarer (0)
Datum: 2011-06-01  |  Tid: 09:34:30

Vilken lättnad.



Nu har jag lämnat ifrån mig nycklarna till lägenheten. Det är en riktigt skön känsla, en väldig lättnad.
Det finns anledning till varför jag flyttade ifrån den, från första början skulle jag flytta till ett hus.
Men det blev ändringar på det.
Men det finns en annan anledning till att jag även har flyttat. Det är inte många alls som vet om varför. Och det är inget jag kommer berätta heller. Jag kanske tar det i den privata bloggen.
 
Men det känns skönt, för nu ska jag fortsätta leva. Lämna all skit bakom mig.
Jag hade även ett par tuffa månader där när jag flyttade dit, jag blev sjukskriven från jobbet och fick inte ut några försäkringspengar vilket gjorde det vääldigt svårt att betala räkningar osv.. Även där ställde min far upp på mig och hjälpte mig. Utan han hade jag aldrig klarat det.

Så från och med idag, den 1 juni 2011 så börjar jag nystarten på mitt liv. Och börjar leva som en glad och lycklig tjej. Jag har mina vänner, dom vet vilka dom är. De skulle jag inte kunna leva utan. Jag har min familj. Och jag har även mitt hjärta som kommer hit om 9 dagar. Samt att jag har mina underbara fyrbenta monster.
Så jag har så mycket härliga människor/djur omkring mig att bara dom finns så hjälper dom till med vardagen.

Jag längtar så otroligt efter mitt hjärta, det känns så otroligt bra, känns så mycket bättre än vad det gjorde med Mr R igen. Med han kändes det bra, men jag saknade den där pirrane känslan.. Men Hjärtat har fått mig att känna den igen, får fjärilar i magen när ja läser sms från honom, när jag lyssnar på hans röstklipp, vet ni hur jäkla sjukt underbar röst han har eller?? *Raaaaaaw* säger ja bara.
Jag tycker om honom så himla mycket att jag finner inte orden för det längre. Helt sjukt. Vi har pratat sen den 20 februari ungefär. Så där kan man kalla det för att ta det lugnt framåt. Även om det inte längre behövs för jag vet vad jag vill och det är att va med honom.
Den 10 juni ses vi, och det ska bli underbart.

11 bra och dåliga månader precis på dagen har det varit. Nu ska jag se till att det bara blir bra månader här. Det är jag värd.
Och jag är värd att komma in på universitetet eller komvux. Så det hoppas jag verkligen på!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback