Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2011-04-28  |  Tid: 23:59:13

Hektiskt dag.



Idag har det varit tomt på blogg fronten.
Gick upp runt 7,20 ^^ Sov morgon är nice.
Käkade liiiite frukost efter jag gjort mig iordning. Och så drog jag iväg mot världens BÄSTA förskola! Det är nämligen Blåmesen i Örebro. finns ingen som är så bra som den.
Jobbade ett pass mellan 8,30-17,30 ^^ Tycker tiden gick väldigt snabbt där mot slutet. Så det va skönt..

Och så blev det raka vägen till Coop Konsum för att handla lite. Blev polly och dumle som jag hde i mina muffins som jag bakade när jag kom hem. Men naturligtvis så hade jag ju inte ägg hemma så man fick åka iväg igen.
Och det va ju inte liite uppenbart att man blev flirtad med på coop. Haha! Men jaa, där finns inget intresse.
Intresset finns hos mitt Hjärta som finns nere i Halland ^^
Han betyder så mycket för mig så det finns inte ord att förklara det längre.
Har fått två röst sms från honom och jag lyssnar på dom lite då och då bara för att höra hans röst å den är så underbar!
Dock så vågar jag inte skicka nåt tillbaka för jag märkte att min röst blir helt förvrängd när jag spelar in den. Haha. Och att prata i telefon? Hmm, feg som jag är så skulle ja nog inte våga.. Ogillar ju veeerkligen att prata i telefon. Men kanske i berusat tillstånd? ;)

Fixade muffins med lite olika fyllningar, som hallon, polly, dumle och M&M's smarties ^^ Och sen drog jag iväg till Veronica och där har jag varit från typ 19,15-23 :) Mucho trevligt. Muffins följde ju med då jag lovat Veronica att baka :D Hehe.
Drack lite te och fikade och har haft en trevlig och social kväll.

Och de verkar ha skickat mitt set idag faktiskt!! Hade fått mail om det såg jag nu ikväll. Wohoo! Så nu får vi planera in en dag..
Och får mina korta shorts imorrn.. :D Wihoo!!
Och kommer säkerligen få hem resterande av plaggen till veckan.. Va ju en del som va slut och skulle levereras lite senare.. Eventuellt nästa vecka.

Tänkte faktiskt att jag skulle åkt till BigSlickTatto idag och gjort hålet i tungan... Men så kom jag på att jag ska ju dricka alkohol på lördag, så det va ingen bra idé.. Sen så hade jag ju lite bråttom hem.. haha.. Men jag funderar på nästa vecka.. Att fixa båda två. Återstår att se ^^

Och svar på Kommentar:
Jag har handlat mitt sexiga/heta set på Korsetten.se ^^

Dom har mycket snyggt!


Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A
DATUM: 2011-04-30      TID: 10:03:26     BLOGGADRESS: http://angelijnas.blogg.se/

vilken fin blogg du har :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback