Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-10-06  |  Tid: 23:21:59

Full Rulle all day!


Ja, då va det onsdag redan. Fort det går. Snart helg igen.
Då har man nog eventuellt planer från fre-sön. Iaf vad det ser ut som iaf.

Idag så vakna man ju vid halv fem på möran å va jätte pigg och katterna härjade omkring. Va nog vaken till säkert runt halv nio någonstans där.. Uscha va jobbigt.. Men sen lyckades jag somna om.
Och vaknade med ett jätte tungt huvud. Bläsch! Men men.
Det blev en fika på stan iaf för att piggna till lite. Med Angelique givetvis. Så blev det en tur ner till Coop för att köpa lite chips och dip. Men det har jag ju givietvis inte ätit ikväll, har ju inte hunnit. Har knappt varit hemma. För när jag kom hem fån copp och så då ringer pappa och frågar om jag vill följa med till Skolgärdet och kika lite. Min bror Anders ska köpa tvättmaskin.
Och innan man åkte med pappa så hade man ju bestämt ör att åka å käka lite med Angelique så man slapp göra mat, så vi åkte å käkade efter att jag kommit hem.

Hem igen, då ringer min låtsasbror ang en annons han hittat på blocket. Jag ringer på den när jag kom hem, han skulle ju skaffa katt. Och vi fick komma och kolla på kattungarna redan ikväll. Så vi åkte dit. Kollade, det blev en liten pojk som fick följa med hem. Som fick namnet Tiger.
Hem en snabbis å hämta lite grejjer som jag så gärna lånar ut. Bort till Sandviken och följa med upp med grejjer och allt sånt.

Så NU har jag varit hemma i en timme kanske ungefär. Och under den tiden har jag hunnit prata lite med min kusin Åsa också. Så full rulle hela dagen. Oj oj oj. Så nu tar jag kvällen.
Ska lägga mig i sängen och kika på film tror jag.

Så jaa, vi får se vad det blir i helgen.
Säger Puss och Natt nu. Sov så gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback