Gott & Blandat  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-10-03  |  Tid: 00:10:56

Bra dag!


Masade mig ur sängen vid halv elva idag, egentligen orkade jag inte. Va så jäkla trött. MEN! Jag gjorde det, för jag hade lovat Emilie att hänga med på Strå Loppiset, så det gjorde jag. OCh där fick man ju smörgås och en kopp te för 20 kr. Inte så tokigt, dyrare på Cafe Kulan ;P
Hittade en kakburk där, som skulle bli en provisorisk lösning till ett projekt.
Sen så följde jag med Emilie och henne mamma till Bråtens loppis.. DÄR! Hittade jag den perfekta skålen, kupan! För bara 25 kr. Helt underbart, en sån glaskupa får man ju ge säkert 400 fö om man skulle köpa den ny på en sån affär.
Så den fick det bli. Och när jag ger mig fan på vissa saker så ser jag till att det händer, även om jag kanske inte hade riktigt ekonomi till det denna månad. Men men, får leva mega snålt och inte unna mig något alls mer denna månad.

Men när vi skulle åka från loppiset så startade ju GIVETVIS inte bilen. Fy helvete vad jag hatar den där skrothögen, visst älskar jag att jaghar en bil, och att när den funkar så går den otroligt bra. Men annars, när den inte startar och vill fungera, då skänker jag den mer än gärna till skroten. Men men, ringde pappa, och när han kom å petade lite på bilen så startade den så snällt. Måste va nåt med pappa som bilen är rädd för, eller så gilla min bil pappa väääldigt mycket och startar väldigt snällt för att inte vilja bråka mer. Vem vet... Jobbiga volvo iaf!

Nä den väl startade igen så åkte ja förbi hos Thomas Zoologiska här i Karlskoga. En jätte toppen affär och han kan verkligen sin sak!! Och är liksom inriktad på det och inget annat.
Så där köpte jag lite tillbehör.
Väl hemma så börja jag grejja med kupan och mina tillbehör till den. Och nä jag va klar och hade ställt den där den skulle stå, dvs på den höga svarta Malm byrån i hallen, som står precis nä man kommit innanför dörren typ.

Så blev resultatet såhär:



Nu vet ni nog vad det är :D En akvarie kupa. Finns ingen fisk i det ännu. För det ville jag inte stoppa idag. Utan vill att det ska komma igång lite först. Fisk får bli till veckan tror jag. Men jag är otroligt nöjd. Och kupan va det bästa köpet jag gjorde idag! 25 kr, jaa, det är oslagbart för en sådan kupa!
Det ska fyllas med en Blå Kampfisk hane som ska heta Kurt. Och sen blir det nog några zebra fiskar och neontetror, och två små malar som tuffar runt på botten å håller rent ^^ Mysigt och rogivande.
Byrån har ju varit en samlingsplats för nycklar, post, skräp och massa övrigt skrot. Så nu gör sig allt mycket bättre tycker jag.

Sen så städade jag undan lite, de två flyttkartongerna som stått i hallen sen inflytt har nu hamnat i sovrummet, dä stör de ingen och är inte ivägen. Gud vad mycket yta det blev i hallen helt plötsligt :D Dammsög och körde igång diskmaskin.
Sen så började jag med maten, väntade ju sällskap. Iform av kompis, Emilie.
Taco mys med film. Emilie dök upp, mat och film blev avverkade.
Så avslutade vi kvällen med lite Super Mario spelande. Gud va kul vi har ihop.. Oj oj oj..

SÅ nu sitter jag här och är lite halvt uttråkad, borde väl gå och sova snart kanske. Katterna har ju gjort det, lilla Skruttan breve mig :) Mys kisse.

Ja, det va väl min "braiga" dag i snabba drag. Lite detaljerat vissa fall kanske. Men men.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback