Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-10-20  |  Tid: 12:45:22

Bio


Ja, på fredag blire bio. I Karlstad. Med Emilie. Vi ska se Paranormal Activity 2 som har premiär då. Hehe, det ska bli superkul. Va jätte längesen jag va på bio. Sen att det är skräckfilm dessutom gör det ännu bättre. Fö jag lär ju dö av skäck. Jag tyckte ju inte att första filmen va nåe läskig, men när jag fick se en trailer av den andra så jaa, vet att jag kommer bli rädd. Haha.



Men men, ska bli mys att gå på bio igen. Har bokat biljetterna, har ju två fribiljetter så vi kommer sitta på 5 raden av 6 rader. Vill inte riktigt sitta högst upp. Så det blir nog bra det här :D Å sen ska man hem å sova alldeles själv.. HUA!! Men men.. går nog säkert bra.




Idag så ska jag iväg till vårdcentralen och hämta mitt sjukintyg. Och sen ska jag köpa kissesand och göra rent lådor. Och sen lär det bli en lugn dag tror jag. Kolla Ghost Whisperer säsong 4 och sen börja på 5an när jag är klar med 4an.
Vänta på att Tomas på assistansia ska ringa också, min lönerapport har tydligen inte kommit in än.. Hmmf!! La den i RMs brevlåda tisdag förra veckan. Men den har iaf inte kommit in till Assistansia... Så vart ha den tagit vägen..? Inte skickat den? Nej, tror inte hon har gjort det.
Så jaa, ska prata med honom.

Nu ska ja fortsätta titta GW.
Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback