Dåliga dagar  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-06  |  Tid: 14:42:21

Those happy news was not happy


Ja jag säger då bara det. Det är inte meningen att det ska gå bra för mig. Det ska bara skita sig precis hela tiden. Alltid.
Trodde ju att jag eventuellt skulle bli berättigad till att få sjuklön från Assistansia, meeeeeen icke då.
Det va visst för bra för att va sant. Jag ska ha pengar från FK tydligen.
Men dom säger ju en annan sak. Så jaa, jag vette tusan om jag får några pengar.. Visst, skulle få sem. ersättning från Assistansia för hela sjukperioden. Kanske nån tusenlapp... Då blir ju iaf några räkningar betalda... Wihoo....
Det betyder att jag måste ringa å bråka med FK igen... Och det orkar jag verkligen inte för de är ju totalt inkompetenta där uppe... Där de nu sitter på sin jävla stol och tror att de är så duktiga.
Jag hoppas verkligen att de blir jävligt sjuka någon gång och behöver ha ersättning från sin egen arbetsgivare och inte får det! Utan att det ska ta flera månader innan!!!!

Jag orkar seriöst inte mer nu. Det är för mycket. För mycket att jag ska orka.
Å det här JÄVLA vädret gör ju inte saken bättre. jag hatar snön! Jag vill inte ha mer snö. Lite jobbigt att va trött på den redan nu när det säkert kommer va snö till mars april som vanligt.

Det enda man glädjer sig lite åt är att Skruttan tycker det är skitroligt att kika på alla snöflingor utanför fönstret..


Nej, ja orkar inte mer nu.
Så ja säger Hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback