Dagligt  |   Kommentarer (0)
Datum: 2010-12-09  |  Tid: 14:20:28

Leeeeeeasing.


Ska snart möta upp pappa på Helmia (Volvo som ja säger) här i Karlskoga.
eftersom jag inte är bilkunnig person så tar ja med mig han när det är dax att kolla bil. Vi ska prata om leasing tänkte vi. Eller jag.
Behöver ju en säkrare bil, och mer bensinsnål, och med bra ljus och extra ljus. Om jag nu ska börja pendla in till Örebro för jobb.
Och eftersom jag inte har de pengarna till en bil eller handpenning just nu så tänkte vi på leasing. Hur det går till osv osv osv.. få lite tips och råd så man vet när det väl är dags att skaffa sig en bil. Får väl se hure blir. Hoppas det blir inom kort iaf eftersom allt runt omkring börjar odrna upp sig.

Skulle ju vilja äga den nya Ford Fiestan, är hel tänd på den ;) haha eftersom jag absolut INTE har råd med en Volvo xc90 eller xc60. (Dröm bil)
Eller om man hittar nån annan bil som är skapligt liten och bensinsnål. Jag vill inte ha nån stor bil, personligen tycker jag min 460 är för stor. Men det är ju bara vad jag tycker. Och om jag ska köra pappas BMW så känns den skitstor!!


Planer för nyår blir nog kanske, eventuellt, om allt går som det ska uppe i Avesta. Hos Rickard. Eftersom allt börjar ordna upp sig nu med livet, ekonomin å ja allt.. Så kan jag lägga all fokus på honom. Han är trots allt han med stort H.
Även fast det är 15 mil emellan oss. det går om man bara vill. Eller hur? Man måste chansa för att lyckas.

Å jag tackar Angelique för dom fina orden om mig i sin blogg :D You are the best girl! 
Å jag ska låta bli dina jobb. Ha ha ha.. ;P LOVAR!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback