Dagligt  |   Kommentarer (1)
Datum: 2010-12-13  |  Tid: 22:45:43

Lagomt arg...


Ja, idag så ringde Pelmatic om jobb.. Jag blev naturligtvis glad, för jag blev utbokad på två dagar.
Och båda sa han va i Örebro, eller ja ett av dom å det andra lite utanför.
Så fråga han om jag kunde ta det. (tänkte för mig själv, äru dum i hhela huvudet som frågar OM jag kan ta det? Säger jag nej så får ja icke betalt och kan få sparken) Eftersom garanti anställningen går ut på att man inte får säga nej till jobb för att få betalt.
Så jag tackade givietvis ja och va glad. Örebro är ju helt okej att åka till.

Det ena som ja ska till imorrn och va vikarie hos är i Markbacken. På en förskola som heter Blåmesen. Helt okej resväg 4,6 mil typ.

Å när jag kollar upp det andra, som han sagt att ja ska åka mot Örebro på och sen ta av på väg 233 eller nåt å så bubbla han om Frövi å grejjer.. Tänkte jaha.. okeej. Sure.
Kollade upp resväg till det stället idag. Järle heter det.. och det ligger utan för !!!!NORA!!!! Jävla klappmongo! Här har de LOVAT att hålla mig så nära Karlskoga som möjligt. Men resvägen dit är 5,5 mil ENKEL! Och den vägen han tänkte ja kunde åka eftersom ja kommer från Karlskoga va via Örebro.. Den vägen kolla jag också upp å det är 7,2 mil ENKEL resa..
JÄVLA KLAPPMONGON säger jag bara!!! Arg är jag! Så nära Karlskoga som möjligt, jo tjena.. D skickar vi henne te Järle som ligger utanför Nora.. dit äre ju bara 7 mil via Örebro och 5 via Nora......
Å då ska tilläggas att jag står för bensin själv... Yippie!! ARG!

Imorgon äre "bara" 4,6 mil. Så det är ju både närmre dit än tilldet andra som ja ska till imorrn om man kollar på båda resmilen ja kolla upp.... Börjar 7,30, så räcker om ja åker vid 6,45 så är ja där i god tid ^^ Skulle bara ta 32 min enligt eniro.  

Ringe upp dem å fråga om reseersättning, det ingår ju inte. Och så sa jag att det är liksom 5,5 mil enkel resa.. Känns ju lite faktiskt.. Å då säger hon att de ska göra en notering om att inte placera mig där igen. Men att ja får åka dit på onsdag eftersom de meddelat att ja ska komma... är ju för fan bara att meddela skolan att de satt in en annan vikarie för att den första de hittade hade lite för lån resväg.... Men icke då..... Trött jag blir.
Tur jag börjar 9 på onsdag i Järle, så ja slipper gå upp mega mega tidigt.



Nog om det.
Paff blev jag kan ja ju säga när ja fick sms från dig. Haha, hade ju inte ditt nummer sparat eller så. Fick mig en funderare, men så kollade ja i sparade sms om ja hade kvar det första du skrev om ja träffat D. Varför ja kom å tänka på dig vet ja inte.. Men jaa, va ju bra att jag gjorde det iaf :)
Jag är stolt bisexuell och står för att jag tycker det är jäkligt mysigt å pussas med tjejer.
Kan säga att jag ser mig som tjejen i ett sådant förhållande med. Är inte så pojkaktig av mig.
Trevligt å smsa med dig iaf ^^ Å kul att du slängde iväg ett sånt där bara spontant liksom. Så d ska va! Vänta du bara, snart sitter vi på nåt cafe i Kstad å fikar ;) ;) Haha.
 

Blev en Donken Dejt med Angelique idag med. Gött gött :D Va så desperat sugen på nuggets.. :D Fick mina nuggets men fick nåe slamsigt å äckligt i ena så ja åt inte upp den sista... uscha.. hatar när det blir så, man får avsmak för det.
Å så satt vi ju där å gjorde en evil plan om en arbetsgivare. Hahahaha! Ont i magen kan ja ju säga att ja hade, o mascaran rann, kanske skulle köpt en vatten fast iaf ;)
Så jaa.. flyglektioner med Blåmesar, dom håller jag och Angelique i.
Ännu en sån där gpng man skulle haft filmkamera å filmat alltihop så man får se hur störda vi egentligen är.. Men sjukt kul har vi iaf.. Tror inte ja skrattar så mycket med nån annan som ja gör med henne.


Å jag längtar så fruktansvärt mycket till nyår, att få åka upp till Avesta och få kramas med Rickard. Där ska jag fira mitt nyår. Vare sig pappa tänker va kattvakt eller inte. Jag ska upp till honom. Min man. Man ska lära sig att uppskatta det man har och inte kasta iväg det. Jag hade nog ren tur att han fortfarande väntade på att ja skulle ha ordnat upp livet, o att han fortfarande vill med mig.
Jag är så glad. Så lycklig. Det pirrar i hela magen nu när jag tänker på honom. Att jag ska få somna bredvid honom igen. Å säkerligen ha en liten fräsande Sima i sängen med.
Bara få vara han nära. Från torsdag till söndag. 30dec-2jan.
Tycker om dig mer än va jag gjorde förut. Innan alla problem började hopa sig över mig.
Jag har fått tillbaka min pirrande känsla. Den rockar riktig rock'n roll!
PUSS på dig underbaraste!


Nee, gud va ja babblar!! Inte klokt. Imorrn kommer nästa punkt på listan, OM jag orkar uppdatera. Slutar 16 å ska hem, in på banken en sväng å prata litte med dom. Å jaa.. Lär ju va halvdöd sen.
Men ska försöka skriva om nästa punkt. va det nu va.. ett pinsamt ögonblick? ha, det har ja ett bra i så fall ;)

Puss Hej!

 


Kommentarer
Postat av: i
DATUM: 2010-12-14      TID: 18:39:53     BLOGGADRESS:

Tycker du är tuff som vågar stå för ocg gå ut med att du är Bisexuell.



Jag är oxå det och den enda som vet om det som jag vågat säga det till är min Man.



Men för mina vänner, inte ens dom som står mig allra, allra närmast vågar jag berätta för.



Så jag tycker du är TUFF som vågar :)



Därav jag är anonym med och inte ens länkar till min hemsida.



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback